Női pizsama darabokkal bővült a Tchibo webshop kínálata

Nem kérdés, az egyik legjobb dolog kényelembe és melegbe burkolózni a hideg évszakok beköszöntével! Nem is kell tovább keresgélnünk a megfelelő megoldások iránt, hiszen megérkezett a Tchibo webáruház puha pizsamák és fajátékok elnevezésű új kínálata - az egész családnak! Kiemeljük a legszemrevalóbb ajánlatokat!

Ez a női polár poncsó kényelmes sztreccs-polár anyagból készült, lazán követi a test vonalát, ezen kívül különösen puha és meleg. Rejtett húzózsinórral ellátott széles gallérral, lekerekített alsó szegéllyel és fémbevonatú fonállal díszített megkötővel rendelkezik. Az elasztán nagyobb rugalmasságról, tökéletes illeszkedésről és formatartásról gondoskodik.

 Ez a női kezeslábas
tökéletes választás az otthoni pihenés jóleső pillanataihoz. Laza és bő szabású, a puhán bolyhozott belső oldalnak köszönhetően pedig különösen bársonyos. Állvédős cipzárral, kenguruzsebekkel és kapucnival, valamint bordázott szegéllyel látták el az ujj- és nadrágszárvégeken. Az elasztán nagyobb rugalmasságról, tökéletes illeszkedésről és formatartásról gondoskodik. Kétféle színben illetve mintával is elérhető.TCHIBO KEDVENC:
kétoldalas takaró minőségi anyagból és letisztult mintával. Most már jöhet a tél - ezzel a takaróval megfelelően felkészülhetünk rá. A pléd két oldalát különböző minták díszítik, huroköltéses szegéllyel és lekerekített sarkokkal készült - mindemellett puha és bársonyos is. Mérete kb. 150 x 200 cm, két személy számára is pont megfelelő.TCHIBO TIPP: ez a
norvégmintás leggings kellemesen puha, bolyhozott belső oldallal, a nadrágszárvégen rugalmas szegélyekkel és olyan kényelmes derékrésszel rendelkezik, amely nem szorít. Ezért kiválóan alkalmas az otthon töltött pihenés jóleső pillanataihoz, nem véletlenül népszerű. A kényelmes pamut-sztreccs anyagból készült rugalmas szabadidőnadrág szorosan követi a test vonalát, az elasztán pedig formatartásról, tökéletes illeszkedésről és rendkívül kényelmes viseletről gondoskodik.

Ez a gyerek pizsama a rányomott jegesmedvemintával puha és meleg, ezért csodálatos éjszakáról gondoskodik! A bőrbarát, tiszta pamutból készült pizsamát formatartó, bordázott szegéllyel látták el a nyakkivágásnál és a nadrágszárvégeken - az állítható bőségű, gumisderék pedig még a reggeli játék közben se csúszik le.  

Eredeti és vidám ruhadarab ez a gyerek pingvin kezeslábas, mely kellemesen puha plüssből készült, és teljesen szabad mozgást tesz lehetővé. A pingvinarccal díszített kapucni puha single-jersey anyaggal bélelt, az öltözködést megkönnyítő, egyedülállóan hosszú cipzár állvédős, az ujj-, valamint a nadrágszárvégen pedig bordázott szegély található.